vodoinstalater zagreb
Vodoinstalater Zagreb

Dobrodošli na vodoinstalater.hr, gdje pružamo najbolje vodoinstalaterske usluge na području grada Zagreba.
Sastojimo se od više vodoinstalaterskih timova smještenih po cijelom gradu. Uz standardne usluge radimo i hitne intervencije u Gradu Zagrebu.
Svoj posao izvršavamo ozbiljno, uvijek s korisnikom na prvom mjestu, bez skrivenih troškova i najkraćem roku, te s garancijom najbolje kvalitete usluge.
Obavljamo sve vodoinstalaterske radove - odštopavanje odvoda, instalacija, promjena i adaptacija svih elemenata, te zamjena i popravak sanitarija.
Zadovoljstvo svakog klijenta nam je u prvom planu, a Vaša preporuka nam je najveća nagrada.
Koje sve usluge pružamo u Zagrebu?

Ukratko, sve vezano za vodu i vodoinstalacije.

Vodoinstalater Zagreb Vodoinstalaterske usluge

Bilo da se radi o zaštopanom sudoperu, wc školjci, umivaoniku, kadi ili tuš kabini. Bilo da Vam curi kotlić u kupaoni ili pipa u kuhinji. Bilo da Vam treba zamjena pipe ili postavljanje instalacija, mi smo ono što tražite.

Naše vodoinstalaterske usuge za grad Zagreb uključuju:

  • Odštopavanje i saniranje svih odvoda
  • Instalacije, adpatacije i saniranje cijevi
  • Zamjena i popravak sanitarija
  • Vodoinstalaterske hitne intervencije
  • Instalacije vode
  • Montaže kupaonica i kuhinja
  • Svi radovi vezani za voduStojimo iza svakog našeg materijala i garantiramo za njega. S godinama smo naučili da kvalitetna roba u kombinaciji sa stručnim majstorima garantira dugotrajnost i maksimalnu kvalitetu.

Postoje stvari na kojima štedimo, a postoje stvari s kojima ulažemo u svoju budućnost jer rijetko tko uči da bi zaboravio i gradi kuću da bi se urušila. Zato svoje jamstvo na kvalitetu čuvamo za savjesne i odgovorne kupce kojima je još ostalo vjerovanje da poštenje i odrađen posao idu zajedno. Mi Vam donosimo najkvalitetnija vodoinstalaterska rješenja ovisno o Vašim potrebama i mogućnostima kako bi osigurali dugotrajnost ugradnje i zadovoljstvo kupaca.

S godinama izgrađivanja svoje struke i ovisno o potražnji, bilo nas je pomalo u svemu. Tako nam se s povjerenjem možete obratiti i za građevinske poslove, posebice one vezane uz vodu i grijanje. Poznanstvima vežemo listu kvalitetnih i pouzdanih radnika kao suradnika za poslove koje, zbog obujma posla, ne obavljamo sami.

Vodoinstalater Zagreb

Naši timovi vodoinstalatera zaduženi su za vrhunsku uslugu diljem cijelog grada Zagreba. Uz privatne korisnike, kućanstva i zgrade, pružamo i uslugu hitnih intervencija preko osiguravajućih kuća.

Hitne intervencije

Kada imate problema s vodoinstalacijama, ne želite čekati! Kontaktirajte nas i vodoinstalater dolazi na Vašu adresu u što kraćem roku. Za razliku od ostalih naša rješenja su brza i konkretna.

Iskustvo

Pružamo vodoinstalaterske usluge na području grada Zagreba preko 30 godina, te smo godinama rada u području stekli neprocjenjivo iskustvo. Kontaktirajte nas s povjerenjem i uvjerite se zašto smo najbolji.

Koje područje pokrivamo u Zagrebu?

Naše usluge pružamo u gotovo svim kvartovima.

Svaki naš vodoinstalater spreman je izaći na intervenciju gdje god je potrebno. Ne biramo lakše ili bliže poslove, a svi klijenti su nam jednako važni. Na teren izlazimo najbrže što možemo kako bi sanirali nastali problem i spriječili nastanak još veće štete. Osim toga, s današnjim užurbanim načinom života, većini ljudi vodoinstalaterski problemi oduzimaju i ono malo slobodnog vremena što ga imaju.

Usluge za grad Zagreb pružamo na području:

Blato, Borongaj, Borovje, Botinec, Brestje, Brezovica, Bukovac, Buzin, Centar, Črnomerec, Čulinec, Cvjetno naselje, Dubec, Dubrava, Dugave, Ferenščica, Folnegovićevo, Gajnice, Gračani, Ivanja Reka, Jakuševec, Jankomir, Jarun, Kajzerica, Kanal, Klara, Knežija, Kruge, Ksaver, Kustošija, Kvatrić, Lanište, Lučko, Ljubljanica, Maksimir, Malešnica, Markuševec, Medveščak, Mikulići, Mlinovi, Peščenica, Podsused, Poljanice, Prečko, Ravnice, Remete, Remetinec, Retkovec, Rudeš, Savica, Savski gaj, Šestine, Sesvete, Sigečica, Siget, Sloboština, Sopot, Špansko, Središće, Srednjaci, Stenjevec, Stupnik, Sveta Nedelja, Svetice, Travno, Trešnjevka, Trnava, Trnovčica, Trnsko, Trnje, Trokut, Utrina, Veliko Polje, Volovčica, Voltino, Vrapče, Vrbani, Vrbik, Vukomerec, Zapruđe, Zavrtnica, Žitnjak.

Ako Vaš kvart nije naveden u popisu iznad, slobodno nas kontaktirajte, te ćemo dogovoriti da i na Vašu adresu stigne vodoinstalater. Zagreb pokrivamo i sa svojim partnerima kako bi svima pružili potrebnu uslugu u što kraćem roku.

Kontaktirajte nas

Za nas ne postoji veliki ili mali poslovi!
Stojimo Vam na usluzi kada nas god zatrebate.
Kontaktirajte nas i možete računati na našu stručnost i kvalitetu.

Vodoinstalater Zagreb